ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Tο ACFE Greece θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του με τίτλο “Back to Basics” την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 και ώρες από 14:00 έως 19:00.

Στόχος του  φετινού συνεδρίου αποτελεί ο προσδιορισμός της νέας διάστασης που λαμβάνουν βασικά θέματα που αφορούν στην πρόληψη, την ανίχνευση και την διερεύνηση της απάτης, μέσα σε ένα σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά ζώσης ενώ θα υπάρχει ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση διευκολύνοντας όλους όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

ΑCFE Greece

Το Ινστιτούτο κατά της Απάτης (ACFE Greece) αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο που συστάθηκε το 2008 από εξειδικευμένους επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, ως ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον διεθνή οργανισμό Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) στην Ελλάδα.

Το ACFE αποτελεί, διεθνώς, τον μεγαλύτερο οργανισμό για την καταπολέμηση της απάτης και τον κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης κατά της απάτης.

Το ACFE αριθμεί περισσότερα από 85.000 μέλη παγκοσμίως, 60.000 εκ των οποίων κατέχουν την επαγγελματική πιστοποίηση Certified Fraud Examiner (CFE), έχοντας ως αποστολή τον περιορισμό των επιπτώσεων που προκαλούν οι πάσης φύσης μορφές απάτης και διαφθοράς σε διεθνές επίπεδο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»: Πειραιώς 100, 118 54, Γκάζι – Αθήνα

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ I: Fraud Investigation: H πολυδιάστατη μορφή της διερεύνησης της απάτης στο σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον

ΕΝΟΤΗΤΑ II: Transaction Monitoring & AML: Την παρακολούθηση κρίσιμων συναλλαγών για την ανίχνευση και την πρόληψη περιπτώσεων ξεπλύματος χρήματος

ΕΝΟΤΗΤΑ III: Integrity: Την εταιρική ακεραιότητα και τη σημασία της στη βιώσιμη ανάπτυξη οργανισμών και επιχειρήσεων

ΕΝΟΤΗΤΑ IV: Technology: Εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία και μεθοδολογίες για την αποτελεσματική καταπολέμηση της Απάτης

Auspices

Gold Sponsors

Silver Sponsor

With the Scientific Support & Sponsorship of

Communication Sponsors

Διοργανωτής

Η CLEON Conferences & Communications ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021. Διευθύνεται από τον Γρηγόρη Λεωνίδη που δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεδρίων και της επικοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια έχοντας διοργανώσει πάνω από 100 εξειδικευμένα συνέδρια. Η εταιρεία εστιάζει στην διοργάνωση συνεδρίων υψηλού επιπέδου και προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας για δικηγορικά γραφεία και επαγγελματικούς συνδέσμους. Τα συνέδρια καλύπτουν τους τομείς των νομικών υπηρεσιών, της κανονιστικής συμμόρφωσής και της επιχειρηματικότητας στους ακόλουθους κλάδους:

  • Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες
  • Ενέργεια
  • Υγεία
  • Ναυτιλία
  • Αεροπλοΐα
  • Οικογενειακές Επιχειρήσεις

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με χορηγίες και το πρόγραμμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Γρηγόρης Λεωνίδης
Managing Director

Tel: 210 92 21 717
Mob: 6979982965
gleonidis@cleon.gr

Konstantina Christina Vratsanou
Conferences Producer

Tel: 210 92 21 717
Mob: 697 2880 537
kvratsanou@cleon.gr

Λιαράκου Κατερίνα
Conferences Manager

Tel: 210 92 21 717
Mob: 697 47 89 897
kliarakou@cleon.gr